VM Kidz Tour Finale

Kalder alle ungdomsspillere og foreninger. 

I har nu muligheden for at blive en del af det sidste finalestævne ved VM Kidz Tour. 

Der vil både blive spillet Kidzliga lørdag d. 29. april og søndag d. 30. april i en nabohal ved siden af verdensklasse U19-stjerner. I vil imellem og efter jeres kampe kunne gå ind i Arenaen og se med fra aller´ forreste række! 

Praktisk Information

  • Der vil blive spillet i følgende rækker: U7, U9, U11 og U13.
  • Der spilles på små baner efter gældende kidzligaregler. 
  • For at deltage i stævnet skal man kunne fremvise en dagsbillet til U19 herre VM (tilgengæld er det gratis at deltage i Kidzligastævnet.)
  • Der uddeles deltagermedaljer 
  • Tilmeldingsfristen er søndag d. 16. april. 

Kampprogram
Efter tilmeldingsfristen vil der blive udarbejdet et kampprogram, som I vil få tilsendt på jeres mail. Som udgangspunkt vil der stræbes efter, at de yngste spiller i de tidligste timer.

 

U11 Mellembane piger

Helt specifikt vil der blive spillet U11 piger mellembane kl. 14-16 lørdag eftermiddag. Hvis man har et hold i netop denne række må man gerne skrive en mail til turnering@floorball.dk.

 

Overnatning
Det er muligt at tilvælge gratis overnatning på Abildgaardskolen i Frederikshavn. Dette kan ske både fra fredag-lørdag og lørdag-søndag.

Det er også muligt at tilkøbe morgenmad til 40kr. pr. person.  Alt efter hvor mange I tilmelder morgenmad, vil der blive sendt en faktura til klubben efter stævnet. 

 

Sted og tidspunkt

Stævnet foregår i Badmintonhallen i Arena Nord fra kl. 10-16.

 

OBS. I kan kun tilmelde ét hold ad gangen. For at tilmelde flere hold, skal I logge ind igen og tilmelde det næste hold. 

Hvis I har spørgsmål til tilmelding kan I skrive til turnering@floorball.dk