VM Kidz Tour

For at kickstarte floorballfeberen rundt omkring i Danmark er vi gået sammen med Danske Floorballklubber om at arrangere VM Kidz Tour!

VM Kidz Tour består af en række Kidzligastævner som optakt til hovedbegivenheden i april!


Hvert år afholdes adskillelige kidzligastævner. I samarbejde med komiteen for VM er nogle af disse kidzligastævner blevet udvalgt og transformeret til at blive inkluderet i VM Kidz Tour. Disse kidzligastævner vil blive tematiseret og dekoreret til at ligne miniature VM'er med eventflag, bannere, billetbod mm. i samspil med et velfungerende ceremonihold, der står for musik, lys og speak. Alle deltagende hold ved turneringerne vil blive tildelt en VM-nation og modtage matchende veste.


Håbet og ambitionen er at give børnene en mindeværdig oplevelse og give dem en særlig følelse og indsigt i nogle ekstra effekter og elementer, som de ældre floorballspillere oplever ved U19 og senior VM.


Med Herre U19 VM 2023 i Frederikshavn ønsker vi at inkludere hele det danske Floorball Community, og dette er en af ​​måderne at gøre det på. Alle klubber i VM Kidz Tour er virkelig passionerede og begejstrede for disse side-events. Denne spænding og passion vil forhåbentlig overføres til endnu flere floorballfans rundt omkring.

Vi er så begejstrede for at skulle rejse rundt i Danmark for at fejre og engagere sporten og unge floorballspillere med denne VM Kidz Tour.

Første VM Kidz Tour finder sted den 29. januar i Rungsted-Hørsholm Floorball Klub!