Hvorfor skal du være frivillig?

Floorball Danmark har snakket med en af dem, der allerede har tilmeldt sig som frivillig til U19 VM i Frederikshavn, om hvad det er der gør det fedt at være frivillig. Bo Jensen har før været frivillig og han sætter her nogle ord på, hvorfor frivillige er vigtige til et stort arrangement som U19 VM og hvilken glæde det giver, at være en del af det.

FD: Hvorfor har du tilmeldt dig som frivillig til U19 VM?

Bo: Som altid vil jeg gerne hjælpe til sådanne arrangementer. Der er bare en rigtig god stemning omkring stævner med international islæt. Alt fra den intense stemning ved dommerbord og ur, hvor samarbejdet med dommerne om at få afviklet en god kamp er super tilfredsstillende, til dét med at vise gæster rundt fra andre lande. Jeg har i mange år hjulpet i klubben når “ungerne” engang spillede, også til landsstævnerne. Men den største oplevelse var dog til VM i Göteborg for flere år siden. Jeg var helt solgt. Så nu der er så flot et arrangement i mit nabolag, ja så var valget ikke så svært.

FD: Baseret på dine tidligere frivilligaktiviteter, hvad er den største motivationsfaktor for at melde dig igen?

Bo: Motivationen er det, at være medvirkende til at alle får en god oplevelse. Fra spillere og folkene omkring holdet til alle tilskuerne i hallen. At få tingene til at fungere glat, især på det praktiske plan, sammen med arrangøren er en god fornemmelse. Og så skal man ikke undervurdere hele netværket på det personlige plan.

FD: Hvordan vil du prioritere og håndtere at være frivillig til U19 VM i forhold til dit daglige liv?

Bo: Jeg er sådan indrettet, at skal der bruges et par feriedage, ja så er det helt naturligt. Også fordi dagene bliver brugt sammen med familien som selvfølgelig deltager som tilskuere til et sådan arrangement.

Vi siger tak til Bo for at fortælle om den noble frivilliggerning.