Billetsalget er startet!

Alle billettyper og billetpakker er hermed sat i salg for U19 Herre VM 2023.

Billetter kan købes på Ticketmaster lige her

Det betyder at du allerede kan påbegynde dine forberedelser til din tur til VM og til dejlige Frederikshavn til foråret. En variation af forskellige billetter og billetpakker er sat til salg, således du kan finde den helt rette type, der passer netop til dig og dine event præferencer. Ved køb af en billet, har man fri adgang til både Arena A og Arena B hele den pågældende dag. Der kan altså skiftes arena lige så ofte som man har lyst. Sæderne vil være unummererede alle dage, således man nemt og enkelt kan sætte sig hos den fangruppe man har lyst til og heppe på sit hold i fællesskab.

Kampprogrammet vil blive offentliggjort efter gruppe lodtrækningen. Det endelige program vil offentliggøres efter de europæiske kvalifikationer i januar 2023. Yderligere information omkring billetter og priser kan findes lige her

Følgende billetter og billetpakker kan købes:

  • Daglige billetter – Gruppespilsfasen 26.-28. april
  • Daglige billetter – Weekend 29.-30. april
  • Gruppespilspakker – 3-dagsbillet – Gældende fra 28.-20. april
  • Weekendpakker – To-dags billet – Gældende 29.-30. april

  • Daglige VIP-billetter – (Kan kun købes lørdag og søndag) Læs mere om VIP her
  • VIP Weekendpakker – Læs mere om VIP her
  • Gruppebilletter – For grupper på minimum 10 personer. Læs mere om Grupper her